Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hunkemöller does it again: ‘3e bh gratis’ campagne

Door Angelique op 09.10.2012

Voor de 2de keer op rij lanceert Hunkemöller een campagne met de onweerstaanbare Sylvie van der Vaart. Deze '3e bh gratis' campagne is een 2-jaarlijkse actie waarbij je 2 bh's koopt en de 3e er voor niets bij krijgt!

Hunkemöller zorgt voor verschillende stijlen en kleuren in lingerie waardoor je een gepaste set vindt bij elke mood. Zo kan elke vrouw zich als een prinses voelen in eender welke stemming ze zich bevindt.

Sylvie van der Vaart kan zich volledig aansluiten bij het concept dat Hunkemöller etaleert. Ze beaamt dat elk setje een ander gevoel met zich meebrengt en dit gaande van een romantic mood tot een meer sophisticated one. Om het in haar woorden te zeggen: it's always the question who I will be.

Voor deze campagne heeft Hunkemöller ook gedacht aan de trouwe Facebook fans. Voor hen werd een speciale app ontwikkeld onder het motto 'friends share everything'. Zo krijg je de kans om samen met 2 vriendinnen te genieten van deze bekoorlijke actie. Het is simpel, het enige wat je moet doen is 2 vriendinnen uitnodigen om de Hunkemöller Facebook pagina te liken. Daarna ontvang je een bericht in je inbox met maar liefst 33% korting op je nieuwe bh. Deze prijsreductie geldt zowel in de winkel als op de webshop. Aantrekkelijk genoeg, niet waar?

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded