Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Limited Alicia Keys by Reebok

Door Michael op 08.10.2012

De samenwerking tussen Reebok en zangeres Alicia Keys is een feit. Misses Keys zal haar eigen Limited Edition lanceren die een grote rol krijgt in de FW2012 collectie. We kunnen maar 1 ding zeggen; This Girl is On Fireeeeeee!


Het is een persoonlijke collectie waarin we mogen genieten van de vernieuwde versies van de modellen Freestyle Hi (beter bekend als 5411), Freestyle Double Bubble, Classic Nylon Slim en Princess. Alicia is een creatief talent op elk vlak en werkte nauw samen met Reebok in het ontwerpproces: van het uitzoeken van haar favoriete Classics-modellen tot de keuze van materialen en kleurschema's. Het zijn op en top pumped kicks by Alicia.

De luxe stoffen, trendy stijlen en designelementen die een statement neerzetten, zijn perfecto voor ladies met punch. Powerladies dus, do we need to say more?


Reebok blijft grenzen verleggen en innoveren in sporttechnologie. De samenwerking met Keys past perfect in de nieuwe strategie en gaat trouwens gepaard met een coole reclamecampagne met Alicia in de hoofdrol natuurlijk.

De collectie Alicia Keys en Reebok is vanaf nu exclusief te koop bij Footlocker. Hurry, because it's limited!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded