Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Color your day with Swatch

Door Tiany op 08.10.2012

Het is altijd reikhalzend uitkijken naar wat het alom bekende Zwitserse horlogemerk Swatch alweer in petto heeft, en ook voor komende winter bestaat de nieuwe collectie uit een hele waaier hippe horloges. Swatch heeft zowel de Art collectie als de Deep Shine collectie gecreeërd voor het komende seizoen, keuze in overvloed dus. Get in time, you tigers!

De Swatch & Art collectie is gebaseerd op de wereld van de kunst van de tatoeage. Vijf unieke, artistieke horlogemodellen zijn gerealiseerd i.s.m. de Franse kunstenaar & tatoeëerder Tin-Tin en de Zwitserse visuele kunstenares Emmanuelle Antille. Deze arty farty horloges zijn bovendien verpakt in speciale kistjes mét prints van werken van de kunstenaars.

De horloges zijn stuk voor stuk kunstwerkjes op zich, waarbij vooral het oog voor detail van de tekeningen en het kleurgebruik ervan opvallen. Ze zijn zoals alle Swatch horloges heel betrouwbaar qua kwaliteit, en toch ook betaalbaar. Een Swatch horloge uit de Art collectie kan al voor € 60,- de jouwe zijn! Yiehaaaaa.

 

Ook de Deep Shine collectie van Swatch kan ons zeker bekoren met 5 glitz & glam horloges in poppy kleuren. Deze collectie is ideaal om de party aan je pols op te fleuren en helpt je outfit tijdens de donkere dagen te laten shinen. Kies uit sparkling roze, fel oranje, cool groen, intens rood of felblauw. We adore!

En goed nieuws komt nooit alleen bij Belmodo, want van maandag 15 oktober 2012 tot vrijdag 19 oktober 2012 geven we gratis en voor niks Swatch horloges weg van de Deep Shine collectie! Get totally swatched by Belmodo! Elke dag tussen 11:00 en 17:00 kan jij dus jouw favoriete kleur wrist candy winnen. Better start choosing welke kleur jij rond je pols wilt zien blinken binnenkort! Succes!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded