Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Minicollectie Triumph: Les Fleurs du Mal

Door Tiany op 07.10.2012

Hello Belmodo lovers, herinneren jullie je nog de post over de Triumph Inspiration Award 2011? Het artikel kan je nog eens nalezen op Belmodo onder Triumph Inspiration Award 2011.

Nu komt Triumph op de proppen met een minicollectie naar aanleiding van het winnende ontwerp 'Les Fleurs du Mal' van de Hongaarse Boglárka Bódus. Normaal zou enkel the winning piece gecommercialiseerd worden, maar omdat Triumph zo overtuigd was van de Hongaarse, mocht het ietsje meer zijn.

Voor het ontwerp haalde Boglárka haar inspiratie bij Baudelaire's respect voor vrouwen en hun elegantie. Lingerie om U tegen te zeggen dus! 

En dat is nog niet alles. De collectie werd gelanceerd in samenwerking met 2 celebrities: de famous fashion fotograaf Giovanni Gastel en de Franse modeblogster Jeanne Damas. Damas is tegenwoordig een ware it-girl. Met haar personality en style past ze perfect bij de elegantie en transparantie van de Triumph-look: geraffineerd, harmonieus en charmant. Ontdek meer van Jeanne's joi de vivre op haar blog

Les Fleurs du Mal is een eerbetoon aan vrouwelijke schoonheid. De comfi stretchmaterialen en naadloze details zorgen voor een verfijnd en sensueel resultaat. De zalmroze en grijze nude-tinten zijn een mooie aanvulling. Samen met de contrasterende zwarte lijnen wordt een spel van licht en schaduw gecreëerd. Zeer ingenieus, maar vooral ook slimming en sexy


                     Body                                                   Brief                                              Push-up

In totaal telt de mini-collectie 4 verschillende looks: een push-up beha, een brief, een body en een beha-vestje.

Alles is vanaf maandag 15 oktober 2012 exclusief verkrijgbaar in de Antwerpse Triumph shop op de Meir. 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded