Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dolls for Charity

Door Michael op 07.10.2012

Fashion is all about glitter & glamour maar ook als het aankomt op liefdadigheid staat de modewereld klaar om haar bijdrage te leveren. In een fashionable way of course

Zo vindt binnenkort Dolls for Charity plaats, een benefietavond die doorgaat op dinsdag 27 november 2012 om 19:00 in het Koninklijk Pakhuis Tour & Taxis in Brussel. Er zijn 350 plaatsen beschikbaar voor dit unieke event met entertainment van Lio en Gerald Watelet

Een avond ten voordele van een goed doel, met een goede portie mode inbegrepen? Gotta love it!


Hoe zal deze prachtige avond eruit zien? Er wordt een ''modeshow" gehouden van Corolle poppen die stuk voor stuk aangekleed zullen worden door ontwerpen van de meest prestigieuze Belgische designers. Om maar enkele op te noemen: Elvis Pompilio, Edouard Vermeulen voor Natan, Diane von Furstenberg, Luc.Duchene, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles & many more!


Later op de avond vindt er een veiling plaats ten voordele van de creatie van een nieuwe unit voor verbrande kinderen bij de intensieve zorgen in het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola.

Jouw inbreng zal dus goed besteed worden en wie weet ga jij naar huis met 1 van deze fashionista dolls. De poppen worden bovendien allemaal gecertificeerd door de ontwerpers zelf. Beeld je maar in: een mini versie van een Diane von Furstenberg creatie. Cute, right?

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded