Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Popping-up tijdens de Contemporary Fashion Days

Door Bieke op 06.10.2012

Het is weer bijna zover: de Contemporary Fashion Days komen eraan! Deze niet te missen Antwerpse fashion feestdagen die onze hartjes sneller doen kloppen vinden plaats van maandag 15 t.e.m. zondag 28 oktober 2012. Zet alvast wat spaarcentjes opzij om een paar unieke stuks te scoren van je favoriete designers! 

Ook aan deze editie hebben een hele lijst designers enthousiast meegewerkt. Wie ze graag allemaal nog eens op een rijtje ziet staan, check het Belmodo artikel Stockverkopen alert!. Voor wie moeite heeft om àlle deelnemende stockverkopen alfabetisch en by heart te memoriseren, biedt het Flanders Fashion Institute (FFI) zoals steeds het ideale alternatief aan. Het FFI stippelt namelijk de route uit in Antwerpen zodat je snel en gemakkelijk van de ene naar de andere stockverkoop je weg zal vinden. Hooray hooray!


Tijdens de stockverkopen kan je van donderdag 18 oktober tot en met zondag 21 oktober 2012 van 12:00 tot 19:00 ook langsgaan bij de Contemporary Fashion Days pop-up store. In deze veelbelovende pop-up store brengt het FFI de collecties van merken als AVE, C’est quoi la vie?, Frankly by Annelies Braeckman, Jo De Visscher, Juliette Bogers, Kim Stumpf, Rue Blanche, Sandrina Fasoli, theo, TITI + THE GERMAN KID, Van Hongo en WOLF. By Sofie Claes bij elkaar zodat het een hotspot wordt om fashionably van te smullen. 

Naast het indrukwekkend lijstje van aanwezige merken is er ook een beauty bar van Make-up designory om je van wat extra glamour te voorzien en een gezellige koffiebar dankzij Broer Bretel voor iedereen die tijdens of na het shoppen graag geniet van a good cup of coffee. Verder is er ook een book corner te vinden van de boekhandel ‘t stad leest en zorgt FASH!ON/off ervoor dat je ter plaatse fashion films kan bekijken. Tenslotte krijg je in de pop-up ook de Uniformen van Interieur Kortrijk 2012 in Avant-Première te zien die ontworpen zijn door de Noor Damien Ravn. Hurry hurry hurry!

Ook de weg naar de pop-up store zal je makkelijk kunnen vinden want hij staat duidelijk aangeduid op het parcours van het FFI waardoor je hem onmogelijk kan mislopen. De store ligt bovendien vlakbij het treinstation Antwerpen-Centraal: ideaal dus voor alle treinreizigers om je shopping spree mee te beginnen of te eindigen!

Ook tijdens de vorige editie van de Contemporary Fashion Days was de pop-up store van het FFI een groot succes. Wie graag als voorbereiding op de pop-up store nog eens alle details wil lezen over hoe deze er bij de vorige editie uitzag moet bij het Belmodo artikel Pop-up the fashion zijn.

Voor wie al helemaal in de Contemporary Fashion Days-mood is geraakt, hebben we nog een Belmodo fashion extraatje in petto! Belmodo geeft namelijk duotickets weg voor de exclusieve late night opening van de Contemporary Fashion Days pop-up store op woensdag 17 oktober 2012. En hier blijft het niet bij want met dit duoticket heb je ook recht op enkele fantastische Belmodo gifts in de Belmodo approved hotspots, aangeduid met de happy colors op het plan, check it out! Wat je moet doen om een duoticket in de wacht te slepen lees je in het Belmodo wedstrijdartikel Win VIP duoticket voor CFD pop-up store & get Belmodo gifts!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded