Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Georgia May Jagger nieuw gezicht voor Vivienne Westwood

Door Astrid op 06.10.2012

Niemand minder dan Mick’s kleine meid is het gezicht van de brand new jewellery line van Vivienne Westwood. En dankzij ELLE US kunnen wij jullie al de 1ste campagnebeelden tonen!

De Gainsborough Collectie werd in samenwerking met de International Palladium Board uitgebracht en werd voor het 1st geshowd tijdens Westwood’s show @ PFW. Fotograaf van dienst is Juergen Teller, die vroeger al campagnes voor o.a. Marc Jacobs & Anna Dello Russo’s parfum shootte.


Pout-alicious lookin’ Georgia voor de Vivienne Westwood SS2013 show

Westwood liet ELLE.com weten helemaal crazy te zijn about Georgia en de zoektocht naar een face voor de campagne was dan ook geen lange. Die gorgeous pruillip in combinatie met een tiara, we totally understand why she chose her!

De Gainsborough Collectie bestaat uit 9 stuks en we spotten kettingen, oorbellenarmbanden en -obviously-tiara die allemaal bezet zijn met diamanten en saffieren. Sounds expensive? Wel dat is het jammer genoeg ook… De stukken kosten namelijk tussen de € 404,- en  € 1262,-.


De collectie zal vanaf midden oktober te koop zijn in de Britse Vivienne Westwood stores & online. No worries, gewoon eens kijken mag ook hé ladies.

Pics via Into The Gloss & ELLE.com

page loaded