Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Filippa K SS2013

Door Karen op 06.10.2012

Nu de herfst officieel van start is gegaan en we dit ook duidelijk beginnen te voelen aan de temperaturen, zullen we je met plezier verwarmen met de nieuwe lente- en zomercollectie van Filippa K. Het Zweedse fashion label hanteert 3 kernwaarden: stijl, eenvoud en kwaliteit. Zo probeert het Scandinavische brand deze waarden te koppelen aan de moderne fashion. Filippa K zorgt voor een fashionable garderobe met een tijdloze look. En ook met deze collectie zetten ze hun signature minimalistische stijl verder.

Deze Spring Summer 2013 collectie brengt het contrast naar voor van het verfijnde vrouwelijke en het scherpe mannelijke. Hun look is zowel sterk als romantisch waarbij aandacht wordt gegeven aan de details en materialen. Door gebruik te maken van lichte en sensuele stoffen, gecontrasteerd met een op maat gemaakte sportiness en oog voor precieze afwerking, zorgt dit alweer voor de moderne toets waar Filippa K naar streeft.


Het vrouwelijke en sensuele zien we vooral terug in de licht geplooide rokken in koraal en lavendel.

Niet alleen zien we veel effen kleuren maar ook moderne bloemenprints die een extra touch geven aan de outfits.

In deze collectie zien we opvallend veel legergroene tinten, lichte stoffige pastelkleuren gemengd met grijs en inktblauwe en ivoorwitte schakeringen. Daarnaast worden moderne bloemenprints toegevoegd aan verschillende materialen.

Check hieronder ook het toffe filmpje van de Filippa K SS2013 voorstelling tijdens Stockholm Fashion Week met een live performance van Saint Lou Lou. Enjoy!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded