Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I heart Miroslava Duma

Door Aline op 04.10.2012

Dat wij zeer grote fans zijn van het Russian Fashion Design Pack is oud nieuws. In de Belmodo.tv artikels From Russia with a lot of Fashion, The Russian Fashion Design Pack & 1 to watch from the Russian Fashion Design Pack, kom je al een heleboel te weten over THE Pack & over Ulyana Sergeenko

Next up? The adorable Miroslava Duma. But my friends call me Mira... 

Je kent haar waarschijnlijk wel als streetstyle darling. Geen enkele fashion photographer is haar vreemd en ze staat dan ook regelmatig voor de lens van de Tommy Ton's & Scott Schuman's van deze wereld. Snap, snap, snap: find Mira on Style.com

Ze begon haar carrière bij de Russische Harper's Bazaar, maar stelde al snel vast dat de toekomst in webjournalism ligt. Daarom nam ze het heft in eigen handen en richtte -naast haar freelance werk- Buro 24/7 op, een website over mode, design, kunst, films & muziek. 

De website is momenteel enkel nog in het Russisch -so good luck understanding- maar Mira heeft grote plannen voor een Engelstalige versie. Recent werd ook de Kroatische Buro 24/7 gelanceerd, so it's only a matter of time... Tommy Ton just can not get enough of her... 

Miroslava wil samen met de rest van het Fashion Design Pack aantonen dat Moscow potentieel heeft om een fashion capital te worden. Met designers als Vika Gazinskaya, Ulyana Sergeenko, Nina Donis & Alexander Terekhov zijn ze alleszins goed op weg! 

Naast bloedmooi, getalenteerd en uiterst snoezig, heeft La Duma ook een onberispelijk gevoel voor stijl. Op elke Fashion Week, or uhm let's just say: always, loopt ze er impeccable bij met dazzeling outfits... 


Instagram much? Follow her: @miraduma

Oh, en naast Buro 24/7, freelance work, charity founder & running absolutely fashionable on high heels from 1 Fashion Week to another is ze ook nog eens happily married en heeft ze een onwaarschijnlijk schattig zoontje van 2, Georgie.

Het is me een raadsel hoe ze het allemaal klaarspeelt, but whatever she does, she does it well!

Mira, bring on Buro 24/7 ENG, we are super duper excited!

page loaded