Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A big score for Club Monaco FW2012!

Door Tiany op 04.10.2012

Het is zover: Club Monaco is er met de nieuwe Fall/Winter 2012. En oh my, what a collection!

Het internationale lifestyle label zorgt telkens weer voor de ideale mode must-haves van het seizoen en tijdloze klassiekers die samen een ideale basis vormen van een moderne garderobe. De combinatie van vintage en nieuw & van hard en zacht maakt het voor de modebewuste fashionista's alleen maar aantrekkelijker om voor dit exclusieve brand te kiezen.

Zowel voor mannen als vrouwen heb je overschot aan keuze om deze koude periode fashionable tegemoet te gaan. Wil je een casual outfit, heb je nood aan een fancy setje of zelfs een go-to work garderobe? Club Monaco has it all!

Kleuren, textuur en prints staan in de spotlights met deze nieuwe Fall/Winter 2012 collectie. Inspiratie werd gehaald uit Life in Photographs van fotografe Linda McCartney, de meesterlijk geblokte prints van kunstenares Sonia Delaunay en de toonaangevende mannen van de Silent Generation. Elk stuk vormt een mooie balans tussen structuur en zachtheid en past zich gemakkelijk aan aan de uiteenlopende stemmingen en grillen van het herfstweer.

Ladies, jullie mogen je verwachten aan een mix van traditionele preppy met een moderne twist!

De kleuren werden geïnspireerd door heel wat natuurelementen. De hoofdkleur zeegroen springt er overal uit en dit wordt gecombineerd met gebroken witte denim en lichtblauw om het geheel een neutrale look te geven. Maar ook color blocking en tribal prints staan in de kijker met kleuren als rood en marineblauw.


Om deze collectie af te maken worden militair geïnspireerde parka's en geruite blazers gebruikt. L.O.V.E!

Deze looks worden geheel afgewerkt met vintage accessoires als lange, matte halskettingen, zijden sjaals en chocoladekleurige handtassen. Fashionable enough if I may say!

Voor de gents werd er een voorbeeld genomen aan iconische, stijlvolle artiesten als gitarist George Harrison, filmacteur Gregory Peck en schrijver Hunter S. Thompson.

Hier worden klassieke blazers, wollen kleding en lichte tweed in een gesofisticeerd plaatje gezet. De knusse stoffen zorgen voor de ideale casual sfeer waarbij de guys er gegarandeerd refined uitzien. Elk stuk is functioneel maar met dat extra vleugje warmte ziet elke outfit er handsome uit.

Ook voor de mannen mogen de accessoires niet vergeten worden. Denk gebreide mutsen en sjaals met verschillende prints. Perfect om je lekker warm te houden!


And the goodness keeps on coming: Club Monaco sluit 2012 af in stijl met een extra collectie. Sweet!

Ladies first: verwacht je maar aan glamourous meets playful waarbij de elegantie ervan af druipt. Zware sweaters, Schots geïnspireerde plaids en outerwear met visgraatmotief zijn de basis van de collectie.

De silhouetten zijn stuk voor stuk afgewerkt met oog voor detail. We zien vooral versieringen uit de jaren '20champagnekleurig satijn, goudkleurige biezen en kasjmier à volonté. Op die manier krijgt elk kledingstuk dat extra snuifje extravagantie. Love it!

De accessoires die bij deze geweldige outfits horen hebben een onstuimig kantje: stoere bont en ongevoerde lederen stukken met ruwe boorden.


And boys, do we have a treat for you! Het wispelturige van de herencollectie vult de energieke vrouwenlijn perfect aan.

De collectie streelt het lichaam met donkere Schotse wollen stoffen, nog meer elegante tweeds en fluwelen accessoires die een vleugje luxe toevoegen aan de casual gesofisticeerde sfeer.

Het kleurenschema baseert zich voornamelijk op een donker palet met o.a. chocoladebruin, marineblauw en indigo. Deze worden aangevuld met licht grijs en een zandbruine kleur om de looks helemaal af te maken.

Deze herencollectie straalt warmte en moderniteit uit met een flinke dosis haalbare elegantie.

Ben je volledig in de ban van deze collectie? Je zou voor minder! Laat je deze herfst en winter verwennen met de geweldige looks die Club Monaco in de aanbieding heeft. Je zal er geen moment spijt van hebben!

Neem ook een kijkje op de website voor de volledige collectie. Let's start shopping!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded