Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In de Mode n°4

Door Angelique op 03.10.2012

Wednesday night, the big night, fashion night, wednes-day niiight! Als het nog niet met 3 rode uitroeptekens in je agenda zou staan: vanavond om 21:50 is Tiany er weer op Vitaya met een gloednieuwe aflevering van In de mode! Ook deze week mag je weer handige tips voor je garderobe en toffe interviews met fashionable people verwachten. Tiany neemt ons onder andere ook mee naar de New York Fashion Week. Fashion galore all the way dus!

In de derde aflevering toonde Tiany hoe je je eigen fluo chain bracelet gemakkelijk in elkaar kan knutselen en kregen we een sneak peek in de kleerkast van Christina De Kerpel. Verder nam Tiany ons mee naar de New York Fashion Week en gaf ze enkele tips & tricks om je juwelencollectie te ordenen en bewaren. Even een geheugenopfrissertje nodig over aflevering 3: check het Belmodo.tv artikel In de mode n°3.

Deze week neemt Tiany een kijkje in de kast van haar best fashion friend & Elle styliste Anne Poelmans. Tiany toont hoe je jouw kleerkast kan re-organiseren, en hoe je je mond omtovert tot perfecte red lips die van elke vrouw een echte femme fatale kunnen maken. Verder showt Tiany hoe je de klassieke trenchcoat, een echte must-have voor je jassencollectie, kan combineren, en spot ze Elke Timmerman op straat. Elke weet als geen ander kledij van topdesigners te scoren tegen zachte prijsjes. Tiany zorgt er ook voor dat je niet per se nog op jacht moet gaan naar een nieuwe winterjas. Ze leert je namelijk hoe je je oude jassen terug op kan fleuren. Cheap ánd beautiful, we like!

De catwalk look die deze week onder de loep wordt genomen is de military look. Tiany trekt op pad om je te laten zien waar je deze hippe trend kan vinden tegen betaalbare prijzen. Tenslotte neemt lady T ons voor de 2de week op rij mee naar New York Fashion Week. Thank god for Tiany Kirilove & In de Mode om ons dus op de hoogte te houden van alle fashion gebeurtenissen in the Big Apple! Let us know what you think!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded