Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het exclusieve Atelier Marchal

Door Tiany op 02.10.2012

Design, exclusiviteit en kwaliteit, dat is de filosofie achter de ontwerpen van Atelier Marchal. Oprichters Josep & Ana Garcia-Marchal (broer en zus) zijn de power achter dit bijzondere label. Ze vullen elkaar perfect aan: hij is de creatieve visionair en zij staat in voor de realisatie. Een perfecte balans tussen het creatieve en commerciële!


Veruschka - Snake Blue - € 400,-                         Liebe - Snake Blue - € 400,-

In 2002 bracht het duo hun 1ste collectie op de markt en in 2010 gingen hun 1ste flagship store en atelier open in hartje Brussel.

Atelier Marchal doelt vooral op het brengen van exclusieve producten en dat betekent: een beperkte oplage. Elk stuk wordt met hart en ziel gemaakt en ontpopt zich tot een buitengewoon exemplaar.


Liebe - Python Black - € 400,-                                            Paradis - Calf Noir + Python Bleu - € 350,-

All the ladies & gents would love it! Inderdaad, dat heb je goed gelezen, Josep ontwerpt voor zowel vrouwen als mannen. Handtassen zijn voor Garcia-Marchal geen vrouwenzaak, ook mannen kunnen snakken naar de ideale bag.

Dankzij hun slangenmotief, opvallend paarse kleur en metalen & lederen versieringen, springen de handtassen meteen in het oog. De collectie wordt bovendien volledig handgemaakt door de meester ambachtsman in het atelier. Op die manier onderscheidt Atelier Marchal zich van vele andere brands.

Oog voor detail is onmisbaar in hun collecties en zowel de binnen- als de buitenkant zijn evenwaardig afgewerkt.Killer - Calf - € 140,-                                                        Lido - Pony Black - € 260,-

Er is maar 1 beschrijving voor de nieuwe Atelier Marchal collectie: oeh-la-la!

Wil je verder watertanden? Neem dan snel een kijkje op de website van Atelier Marchal.

Atelier Marchal
Laekensestraat 60/Rue de Laeken 60
1000 Brussel/Bruxelles

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded