Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ghent Fashion Night

Door Bieke op 01.10.2012


Nadat Antwerp Fashion Night de revue passeerde afgelopen vrijdag, dook ook Ghent Fashion Night op in het modebeeld en staat bij deze Belgium's best kept secret city ook op de modekaart.

Een unieke fashion show gevolgd door een spetterende afterparty in de Vooruit, georganiseerd door fashionista in hart en nieren Emma Gelaude en Goodlife oprichter Olivier Tjon waar de nieuwste winter 2012-2013 stukken uit 9 Gentse hotspots werden geshowd. Yep, een absolute primeur voor Gent en meteen een overweldigend succes met perfect uitgedoste aanwezigen, inspirerende winterlooks én stomende soundtracks!


De silhouetten werden gestyled door It-girl Emma en gebracht onder 7 wintertrendnoemers: Jeunesse dorée, Love is a battlefield, Desert wind, Baby I'm a star, Oxford preppy, Enter darkness en Poupée flash. De Gentse shops die meewerkten aan dit project en dus de 15 meter lange catwalk invulden met topmerken voor zowel mannen als vrouwen waren Carrément, Bleu c'est gris, Cube Menswear, Eye D, Lineos, Maison 85, Massimo Collezioni, Obius en Sevens.


Het resultaat was een voorbeeld van pure fashion perfectie met silhouetten vrij voor interpretatie en mateloos inspirerend. Dit is maar een greep uit de hele avond want dan hebben we het nog niet gehad over de blingbling party die doorging tot in de vroege uurtjes... but let's keep it that way.

Thumbs up voor Emma en Olivier! Dat we dit event mogen herbeleven met het ontluiken van elk nieuw modeseizoen 'cause we're allll in! Volg hen op Facebook en stay tuned on their next move!

Foto's via www.ghentfashionnight.be

page loaded