Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brand new luxury line by H&M: & Other Stories

Door Astrid op 01.10.2012

We wisten al een tijdje dat de H&M groep nog een paar tricks up his sleeve had (lees er alles over in het Belmodo.tv artikel Nieuw merk voor H&M in 2013) voor ons, maar nu worden de geruchten wel degelijk bevestigd. In de lente van 2013 lanceert H&M zijn langverwachte luxe label & Other Stories

Monki, Cheap Monday, Weekday en COS krijgen er dus een klein zusje bij! Het jongste label wordt een luxe lijn en daar zal natuurlijk een prijskaartje –naar H&M normen welteverstaan– aan vasthangen. & Other Stories zal enkel verkrijgbaar (online en in real life) zijn in bepaalde Europese landen, die nu unfortunately nog niet bekend zijn… Please choose our country H&M!!! 

Deze lijn zal enkel voor ladies zijn en bestaat uit schoenen, tassen, accessoires, beauty goodies, lingerie en ready-to-wear items. Je kan hier dus een volledige head to toe look shoppen! Daarnaast zullen mooie materialen en details een belangrijke rol spelen, laat H&M weten. Wel weten we nog niks over de stijl. Wordt het label cool als Cheap Monday, strak als COS of zullen we toffe basics als bij Monki spotten? We’ll just have to wait and see

Het is inderdaad nog even wachten op de nieuwe lijn… T H A N K G O D komt de Maison Martin Margiela x H&M collab steeds dichter. We’ll see you op donderdag 15 november 2012 in de rij!!! 

page loaded