Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Versace gaat online

Door Astrid op 30.09.2012

Gun jullie Visa kaart even rust, want binnen een paar weken zal the poor little sucker het eeeerg druk krijgen. Versace opent namelijk ‘its online flagship store’ en deze keer wordt België niet vergeten! Woehoeee!

Via hun Facebookpagina liet het Italiaanse modehuis weten dat fashion lovers uit Italië, het Verenigd Koningrijk, Frankrijk en Duitsland vanaf woensdag 17 september 2012 naar hartenlust online Versace kunnen kopen. De VSA, België, Nederland, Spanje & Oostenrijk moeten nog even wachten, tot woensdag 17 oktober 2012 om precies te zijn. Dus nog een heel klein beetje geduld en je spot een full report van deze gloednieuwe online shop op Belmodo.tv! 

Bovendien vind je alle collecties op de website: mannen, vrouwen, Young en Versace Home. Daarnaast zorgt het label voor een personal touch door een sectie aan de shop toe te voegen die Donatella’s Hot Picks zal heten. Can’t wait to see it!

Ready, set, start spending ladies! wink

page loaded