Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Red Carpet Collection Salvatore Ferragamo

Door Tiany op 30.09.2012

- Every shoe is unique, like the woman who wears it. Every bag is different, like the woman who chooses to carry it. - 

Dat is hoe het Red Carpet Project van Salvatore Ferragamo gepresenteerd wordt. Een exclusieve schoen en handtas voor elke vrouw. A cinderella story. De Red Carpet collectie belooft magisch en buitengewoon te worden: een wereld vol schoenen en handtassen in 30 nieuwe trendy kleuren! Er is keuze uit 4 handtassenontwerpen en 9 paar schoenen in verschillende modellen: van sandalen tot naaldhakken, van piep-toes tot pumps.


En the goodness keeps on coming: er is maar 1 iemand wie het juiste schoentje (of handtasje) past, want je kan je high heels laten personaliseren. Een gouden plaatje met je initialen op de zool of in de handtas toont voortaan aan wie al dit moois toebehoort. Dus wie droomt van een paar op maat&smaak gemaakte schoenen, is bij de Salvatore Ferragamo-store aan het juiste adres! De nuances in het satijn, het exclusieve kleurenpalet, de gouden aflijning en het excellente craftmanship maken de Red Carpet collectie tot het lustobject van elke shoe-aholic

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded