Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get Your Boots Dirty

Door Karen op 30.09.2012

-SOREL's don't just look great, they work-

Werken en er goed uitzien, I'm in! Sorel, een laarzenmerk dat al sinds 1962 in de branche zit, kondigt zijn FW12-13 collectie aan met als achterliggende gedachte: "Get Your Boots Dirty". M.a.w. dit is een schoenenlabel voor creatieve, inspirerende, onafhankelijke en sterke ladies

Leila Janah, oprichtster van de non-profit organisatie Samasource die werkgelegenheid creëert op plaatsen waar dat moeilijk is, is zo'n vurige dame. Dus: she works! Plus: she looks great! En daar zitten die Sorel boots vermoedelijk voor iets tussen. Dat kan je zien in volgend filmpje

Het filmpje toont meteen waar de Sorel-campagne om draait: stoere, mooie vrouwen die de wereld veroveren op Sorel boots. Zo zie je Leila en haar Conquest Carly boots, totally ready om haar missies en dromen te verwezenlijken. Laarzen die ons zelfvertrouwen opkrikken? We want!  


De laarzen zijn stoer en toch vrouwelijk. Veterschoenen in krachtige kleuren als bruin, zwart en kaki-groen, in combinatie met een zachte laarsvorm en een kleine hak. Een perfecte samensmelting van force & elegance.

Het merk wil aantonen dat mooi en functioneel perfect hand in hand kunnen gaan en zoals de add doet vermoeden, voldoet Leila volledig aan die combo van beauty & brains. Naast de add-campaign en de website maakt Sorel ook gebruik van Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram, Youtube and Polyvore. Daar vind je de serie SORELstyle videos, inspirerende filmpjes van style trendsetters van over de hele wereld. Wil je op de hoogte blijven van de Get Your Boots Dirty lijn, volg Sorel dan gewoon in social media la-la-land!

Leila gaf de aftrap in september, maar vanaf nu zullen sterke en zelfstandige vrouwen in gelijkaardige filmpjes de kop opsteken. Mét Sorel boots aan hun voeten of course! Dus girls, doe gewoon mee: Sorel zorgt dat we niet langer bang hoeven te zijn om onze handen/boots vuil te maken! Go for itThese boots are made for working

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded