Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Denim Destination 2012

Door Michael op 30.09.2012

Jeansbroeken, jeansjasjes, denim dresses,... Denim is everywhere, en dat is ook Maasmechelen Village niet ontgaan. Ze zetten de rebel uit fashion land in de spotlights met Denim Destination 2012. Samen met 8 andere Chic Outlet Shopping Villages uit trendy Europese steden brengt Maasmechelen Village hulde aan de jeans. De denim wereld verklaart zich voor geopend!

In Las Rozas, nearby Barcelona zijn ruige amazones op Harley Davidsons van de partij. In de buurt van London, in Bicester, is er een Denim Clinic die instaat voor jouw gehele denim look en in Fidenza Village bij Milaan bieden stylisten en bloggers je hun professionele expertise aan. Alle hipste brands geven ook nog kortingen bovenop de outletprijzen, van - 30% tot - 60%!

Maasmechelen Village zelf organiseert nog tot zondag 7 oktober 2012 een Denim Garage, volledig geïnspireerd op Route 66 en haar famous bikers.

Hier kan je chillen in de lounge bar en at the same time sippen van een denim cocktail, bedacht in samenwerking met Bombay Sapphire, Bacardi's gin brand, yummie! Ook kan je je verwachten aan stoere lounge muziek, art & video installaties en een Scotch & Soda pop-up store. En volledig Route 66-gewijs kunnen de bezoekers een reis naar de VS winnen!

-Deze herfst leiden alle wegen naar denim-

Verder is er ook een Denim Styles app beschikbaar: laad je favoriete jeans foto op en maak kans op 1 jaar lang denim! Bekijk, voor je naar Maasmechelen trekt, nog even het filmpje Denim Destination in Kerouac's "On the Road"-stijl. In deze video kan je het einde zelf bepalen: welke denim chick ben jij? Een Chic Angel: ruig en rebels in een G-Star Raw Skinny? Of eerder Denim Dandy: charmant en classy in een 7 For All Mankind? Meer info kan je vinden op de website van Maasmechelen Village.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded