Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Thumbs up for Antwerp Fashion Night!

Door Angelique op 29.09.2012

Antwerpen is dé modestad en heeft dat gisterenavond 28 september 2012 tijdens de allereerste editie van Antwerp Fashion Night nog extra in the picture gezet. Een indrukwekkende lijst van topwinkels bleef met plezier open tot 22:00 ‘s avonds. Fonkelende kaarsen aan de ingang van de shops, hapjes, drankjes, good music, great vibes én shoppen aan korting: check, check, check, check, check! Can’t get better than this?

Jawel hoor, want veel winkels hadden nog wat leuke extraatjes in petto. Zo was er bij Scotch & Soda, Gant en Pinko ook een live dj van de partij die voor nog meer feestsfeer zorgde. Daarnaast stonden ook bij Fred de la Bretoniere en New Paris Londres lekkere cocktails en bubbels op je te wachten. 

Bij Gant kon je je fashion poses nog wat oefenen met een fotoshoot. En geef toe, striking a pose gaat net ietsje gemakkelijker met wat cocktails in de buurt!

COS deed er nog een schepje bovenop met alle klanten -20% aan te bieden tijdens Antwerp Fashion Night. Needless to say dat je er over de koppen kon lopen en er zelfs om 20:00 ‘s avonds een rij te spotten viel voor de paskamers. Je kwam dan ook menige fashionista’s tegen met een zak van Cos rond de arm, and who could blame them?

Alsof dat alles nog niet overtuigend genoeg was, besloten de bekende Belgische bloggers van The Fashion Folio, Dogs & Dresses, Fashion Fabrice, Brunette Blogging, Absolutely Mrs. K, Polienne, Shark Attack, The Styling Dutchman & Insomnia de handen in elkaar te slaan en een heuse Bloggers Closet Sale te organiseren tijdens Antwerp Fashion Night. Oh, what a fashion night it was!


De eerste editie van Antwerp Fashion Night was wat ons betreft dus geslaagd! Moeten we écht nog 364 dagen wachten tot de volgende editie? Nah, doe er nog maar eentje ergens voorjaar 2013, wat ons betreft. 

Met medewerking van Nathalie Dejonghe

page loaded