Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Essentiel FW12 Flash Collectie is er!

Door Tiany op 29.09.2012

Essentiel etaleert glamour en vrouwelijkheid en daar zit Inge Onsea, de lady achter dit fenomenale label, zeker voor iets tussen.

Zo staat Essentiel ook bekend om zijn in between seasons collectie waar zij uitpakken met opmerkelijke prints, flashy kleuren en dat extra snuifje glam. Nu de zomer voorbij is en de herfst voor de deur staat, is het opnieuw tijd voor een nieuwe Essentiel FW2012 Flash Collectie. Yihaa!

Deze keer vond Essentiel inspiratie in de comic Pop-Art van Roy Liechtenstein uit de jaren ’60, opgesmukt met vormelementen uit de jaren ’70Be prepared voor een clash aan heftige kleuren. Van fushia roze, over kanariegeel en grasgroen tot zelfs koningsblauw.


De olifantenpijpen en het doorstikte leder zorgen bovendien voor een glamoureuze belijning. Uiteraard mogen we ook de ‘Go Bang’-broche niet vergeten! Die breng je bijvoorbeeld aan op een modieuze rolkraagtrui of op een basic handtas voor dat extra beetje pit.

Sta je te popelen om deze Fall-Winter Flash Collectie 2012 in real life te aanschouwen, dan hebben we goed nieuws voor jou! Naar goede gewoonte vinden er ook deze keer de geweldige FLASH-avonden plaats in alle Essentiel boetieks. Deze vallen op woensdag 10 en donderdag 11 oktober 2012. Can’t wait!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded