Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv styles Pinko

Door Patricia op 29.09.2012

Gisteren was het eindelijk Antwerp Fashion Night, de avond waarop iedereen met een glaasje in de hand kon shoppen in de Antwerpse binnenstad. Je leest alles over het verloop van de mode avond hier op Belmodo.tv in het artikel Thumbs up for Antwerp Fashion Night.

Ik trok zelf naar de shop van Pinko om er de Belmodo.tv fashion love te verspreiden. 10 looks te stylen naar aanleiding van het shopping event, is helemaal ons ding natuurlijk. De Pinko meet Belmodo.tv looks werden tijdens het event op een model gefotografeerd en worden binnenkort gedeeld op de Store Stylist over heel de wereld. 

De Store stylist is een interactieve applicatie in de winkel waar je tijdens het shoppen inspiratie kan vinden. De looks verschijnen op een touchscreen scherm met alle verkoopsinfo bij. De Belmodo.tv looks zal je onder het label Antwerpen vinden, en wij zijn alvast fier om de stijl van onze stad te mogen vertegenwoordigen!

De collectie van Pinko leent zich super tot mixen en matchen. De huidige collectie bevat veel glitter (we like) en print (we love), overgoten met het typische vleugje Pinko Rock & Roll. Alles samen een geweldige models off duty vibe.  Wij werden er vooral verliefd op de geprinte pantalons en prachtige jassen, vanaf gisteren op de wishlist voor onze wintergarderobe.

Voor wie de action in de winkel gemist heeft: kijk hier mee naar model Stephanie, fotografe Barbara en mezelf in actie!

The looks: 

Alle foto's van de looks copyright Barbara Zwerver

page loaded