Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Made by Chickies: women with balls!

Door Karen op 28.09.2012

LLL

Made by Chickies stelt haar nieuwe collectie voor, en dat op een wel heel speciale manier. Stoer en streetwise als ze zijn, onthullen ze hun nieuwe lijn tijdens de Leuvense Longboard Barbecue op zondag 30 september 2012, de 2e BBQ al in het teken van de Leuvense Longboard Ladies. Deze skatergirls organiseren sinds een jaar longboard events via hun facebookpagina.

MBC

De link met Made By Chickies is snel gemaakt want met hun streetwear, urban looks en dynamische stijl lijken ze het uitgelezen merk voor deze LLL en dus eender welke longboard girl. Het idee achter het event is "vrouwen met ballen": girly en toch stoer! 

Tussen 14:00 en 20:00 kan je deze zondag in de Made By Chickies shop'n chill area hun nieuwste creaties bewonderen. Ze ontwierpen speciaal voor het event LLL T-shirts voor zowel mannen als vrouwen. Die zullen nog niet te koop zijn, maar Made by Chickies lovers kunnen hun honger wel al stillen met de nieuwe collectie. Als dorstlesser is er trouwens een longboard island cocktail in het leven geroepen.

Longboard BBQ

Voor de rest is het op deze meidendag de bedoeling dat je je eigen meat & picknick-set meebrengt. Na enkele aperitiefjes van Café aperO, een expo van About Mary Photography en een manicure bij de nailbar van Suriel zullen sexy BBQ-guys je vlees lekker gaar grillen: yummie!

Je kan best de facebookpagina van het event nog eens checken, want er is ook nog een slalom-contest rondom 'my little ponys' en om 14:30 begint de 'Start to Longboard'-initiatie. Om de mannen niet volledig aan hun lot over te laten, voorzien de skatergirls een Mini boys' Ramp.

Een vrouwendag vol actie en plezier dus!

Place to be:
Grasmushof 
3000 Leuven

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded