Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ganni meets Twin Peaks

Door Tiany op 28.09.2012

Nothing is as it seems in Twin Peaks, en het is deze jaren '90 tv-show waar Ganni de inspiratie haalde voor zijn Fall 2012 collectie. De vrouwelijke personages passen perfect in Ganni's universe. De donkere & sensuele Audrey Horne gaf inspiratie aan de ladylike pencil skirts en gebreide angora blouses, terwijl de koele & rebelse stijl van Donna Hayward een meer edgy touch creërde voor de baseball sweaters en cropped pants. Voor de echte girly look vond hij inspiratie bij de dromerige Laura Palmer, en dat vertaalde zich in een reeks zware zijden kleedjes.

Dat de Scandinavische mode zijn stempel geplaatst heeft in de internationale fashion world is voor niemand een geheim, en ook het Deense label Ganni kan hieraan tippen met zijn stijlvolle & moderne collectie.

Deze herfstcollectie streelt het lichaam met zware viscose, luchtige chiffon, leer, suede & lamswol. En naar goede gewoonte bestaat de collectie uit unieke prints, preppy ruitjespatronen en de typische sailor stripes. Het ultieme doel bij Ganni is om kleren te ontwerpen die well-fitted zijn met nadruk op duurzame materialen. Op die manier kan elke fashionista 100% genieten van haar outfit!

De kleuren werden geïnspireerd door de natuur zoals het stoffige groen, hemelsblauw & nudetinten. Maar ook andere kleuren als antraciet, bordeaux en curry geel werden hieraan toegevoegd om met de donkere kleuren te contrasteren.

And ladies, we have good news for you: de lingeriecollectie ziet er ultra feminine uit. Voor Fall 2012 werden er 3 looks ontworpen om te mixen & matchen, heerlijk!

De minimalistische zachte stijl met discrete kanten randen maken de look compleet. Deze kan je terugvinden in de bh's, slips, body & leggings. Ladies met een less is more voorkeur, go for it!

Daarnaast heb je de meer delicate stijl die uit zijde bestaat en afgewerkt is met fijne kant en een plaited effect. Met de hoge taille slips maak je het helemaal af.

De meer sporty girls laten we niet in de steek want ook hiervoor heeft Ganni een mooie stijl ontworpen waarbij gebruik wordt gemaakt van zachte gaas en elastische banden. Op die manier kan je sportief én sexy tegelijk zijn!

All you fashionista's die er niet genoeg van krijgen en meer willen proeven van deze geweldige collectie, surf naar de website van Ganni. Daar kan je ook een kijkje nemen bij hun schoenencollectie, de grootste collectie tot nog toe. You'll be blown away!

page loaded