Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pop-up store @ AFN!

Door Angelique op 27.09.2012

Antwerp Fashion Night is calling! Op vrijdag 28 september 2012 gaat de allereerste editie van start en daarbij staan tal van modeactiviteiten op het menu in hartje Antwerpen.

Wat kan je die avond allemaal beleven? Simpel, alles wat mode spreekt en uitstraalt. Stijladvies van topstylistes, een pre-party in La Fêtes des Belges, laatavond openingen van meer dan 100 winkels en een spetterende after-party in Magic zijn slechts enkele van de activiteiten die ingepland staan. An evening to remember!

Die avond zal er ook een pop-up store geopend worden. Deze winkel is een samenwerking van Ellen Kegels (LN  BEANIES – LN ANDES), Bart Reyntjens (Cosy Lighting) en Björn Verlinden (Double Stitched). Een grote portie fashion bij elkaar dus.

Het voormalige Symforosa pand in de Kammenstraat zal 2 dagen lang door deze jonge creatievelingen overgenomen worden. Wil je hun collecties ontdekken, dan is dit dus de absolute place to be.

De pop-up store zal op vrijdag 28 september 2012 van 10:00 tot 22:00 en op zaterdag 29 september 2012 van 10:00 tot 18:00 open zijn.

En we hebben nog meer goed nieuws voor jullie want op Belmodo.tv loopt er momenteel een wedstrijd waarbij je kans kan maken op de fancy Double Stitched leather goodies. Meedoen is de boodschap!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded