Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

High Fashion concept "H&M Trend" maakt entrée in Brussel

Door Tiany op 27.09.2012

Attention to all fashionista's: het High Fashion concept "H&M trend" komt naar Brussel! Dit geeft alle modebewuste ladies de kans om hun garderobe aan te vullen met de absolute fashion must-haves. De High Fashion H&M trend was al gerealiseerd op de Antwerpse meir en nu kan ook Brussel met volle trots dit concept verwelkomen in de Nieuwstraat 80 op de gelijkvloers.

Laat je alvast meeslepen door de najaarscreaties van H&M. Minimaal meets maximaal en gestroomlijnde silhouetten worden gecombineerd met krachtige vormen en opmerkelijke versieringen.

Wat we deze keer in de schijnwerpers te zien krijgen, zijn o.a. coconjassen met kimonomouwen. Of de double-breasted zwarte geklede jas die ons, in combinatie met de hoge sneakers met hidden platform, meteen een jaren '90 gevoel geeft.

Broeken zijn en blijven een must in je garderobe: van meer geklede pantalons met enkelritsen tot leggings die unieke natuurprints met opvallende kleuren presenteren.

Een outfit zonder accessoires is een no-go! Ga voor feminine parelsnoeren of druppeloorhangers om je outfit helemaal af te maken. Bovendien vind je in de collectie kledingstukken met bestikte schouderstukken bezaaid met juweeltjes om op die manier de sluikse minimale outfits te maximaliseren.

De nieuwe texturen, aandacht voor detail die het maximale naar boven brengt en de frisse, moderne outfits brengen H&M trend op een whole new level!

Ann-Sofie Johansson, hoofd van H&M Design, is zeer tevreden en vindt het fantastisch dat de najaarscollectie zoveel te bieden heeft waardoor je des te meer je persoonlijkheid op verschillende manieren kunt uiten.

De boodschap voor alle modebewuste ladies: wacht niet langer en start your shopping spree!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded