Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Winkelstraat

Door Michael op 27.09.2012

Op zondag 30 september 2012 vindt in Leuven voor de 3de maal op rij De Winkelstraat plaats, een beurs waarop Vlaanderen's hipste shops, online webstores en creatievelingen hun must-haves verkopen. Bieke van Tabibi, Marleen van Colourful Dots en Ann van TantAn zijn de masterbrains achter deze editie, maar nog vele andere winkels zullen die dag van 10:00 tot 18:00 ter uwer beschikking staan!

De Winkelstraat biedt in de Stella-Artois en Hoegaerden zalen producten aan voor zowel jong als oud: van speelgoed tot handgemaakte juwelen, van stofjes tot lampen en van muurstickers tot handtassen. Je kan het zo gek niet bedenken! Voor de kleinsten onder ons die toch niet zo'n shopaholics blijken te zijn, stelt de Sportoase zijn binnenspeeltuin ter beschikking. Daar kan je btw rond lunchtijd ook terecht voor een hapje en een drankje. 

De toegang is gratis en op de website kan je een lijst vinden van alle deelnemende winkels. Neem zeker ook een kijkje op de Facebookpagina van het event. 

De Winkelstraat is hét perfecte excuus voor een gezellig shoppingdagje!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded