Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Thursday Friday: these bags are ON FIRE

Door Angelique op 25.09.2012

Thursday Fridaythe meta-fashion label we lovvve. Het duo achter deze frisse accessoirelijn bestaat uit 2 blonde bombshells die stijl, brains en ondernemerstalent combineren. We schreven eerder al een stukje over hun super populaire e-shop in het Belmodo.tv artikel thufri.



Met het schieten van de bladeren, verkleuren ook de ThuFri tassen. De nieuwe collectie 'XO' toont de ondertussen bekende glossy prints van IT-bags op simpele canvas totes. De bags zelf hebben this season's colors en dat zijn: New York-rood, oceaan-blauw, walnoot, fuchsia en zwart.

De rode XO Mini Together tote was al uitverkocht nog voor hij gelanceerd werd op de site. Wil je nog een ThuFri bag bemachtigen, wees er dan snel bij! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded