Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In De Mode n°3

Door Tiany op 25.09.2012

Time for your weekly dose of fashion! Woensdagavond -as in tomorrow!!!- is fashion night op Vitaya met uiteraard ook In De Mode waarin ik je al mijn favoriete beauty tips verklap, it-people uit the fashion world een micro onder de neus duw en de leukste hotspots voor jou op een rijtje zet. Niet te missen dus voor alle fashion addicts om je fashion & beauty kennis te updaten!

Vorige week presenteerde ik je in de 2de aflevering de Alice Temperley for JBC collectie, nam ik een kijkje in de very stylish kleerkast van Inge Onsea van Essentiel en toonde ik hoe je je eigen juwelencollectie heel makkelijk & goedkoop kan uitbreiden met een zelfgemaakte tribal necklace. Alles over aflevering 2 kan je opnieuw lezen in het Belmodo.tv In De Mode n°2.

Deze week neem ik je mee naar de sparkling new accessoireshop van Essentiel en trek ik naar shoe heaven on earth Coccodrillo for Verso. Daarna duik ik in de garderobe van Christina De Kerpel en toon ik hoe je de perfecte make-up kan creëren in only 5 minutes, waardoor je er de hele dag glamorous uitziet. Je krijgt al het burning hot fashion news rechtsreeks van de New York Fashion Week en do-it-yourself tips om je eigen fluo chain bracelet in elkaar te knutselen.

Verder verklap ik je ook hoe je jouw jewelry collection het beste kan bewaren zodat ze haar bling bling gehalte behoudt en waarom een simpele jeans een absolute must-have is in je kleerkast. Ik geef je alle nodige adresjes om een echte La Petite Parisienne outfit bij elkaar te shoppen en toon je de very pretty catwalk trend Fade to White.

Redenen genoeg dus om morgenavond om 21:50 op Vitaya af te stemmen. We love to hear from you, dus laat weten wat je ervan vond. Enjoy your fashion night

page loaded