Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Comptoirs des Cotonniers x Uniqlo

Door Aline op 25.09.2012

Het Franse Comptoirs des Cotonniers en het Japanse Uniqlo joined forces en creëerden samen een must-have for this fall: Mademoiselle Plume

Que?! Horen we je al denken... We verklaren ons nader: Mademoiselle Plume is de naam van een feather jack dat ontstaan is uit de samenwerking van deze 2 brands.

Deze internationale mix is perfect geschikt om nu te dragen. Het beschermt je enerzijds tegen de 1ste windvlagen en is anderzijds toch niet te warm om mee te flaneren in het herfstzonnetje. 

Ladies, attention, dit is niet zomaar een dons jacket, het is immers een tijdloos exemplaar én je kan het binnenstebuiten dragen, m.a.w 2 jassen voor de prijs van 1.

De jack is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en 1 bodywarmer versie. En plus is er een limited edition beschikbaar voor de die-hard fashionista's onder ons. 

Vanaf woensdag 26 september 2012 kan je deze Doudounes exclusief kopen op de e-shop van Comptoirs des Cotonniers in België. Hurry hurry hurry want het aanbod is beperkt en de vraag is groot! 

Leuk extraatje, de merken weiden een volledige website aan Mademoiselle Plume waar je leuke video's met nog leukere outfits kan spotten. Ook kan je stemmen op je favo Mademoiselle Plume look in de Fashion Community

page loaded