Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

PIET pops up in Gent

Door Astrid op 24.09.2012

Told ya Gent is buzzin’, want de nieuwe stores blijven hier als paddenstoelen uit de grond schieten! In de gezellig drukke Sint-Pietersnieuwstraat wordt al de hele zomer hard gewerkt in nummer 94. De groene ballonnen –soo much more fun than boring old newspapers– voor de ramen verhullen de werken, maar wanneer wij hoorden dat het gloednieuwe pop-up initiatief PIET hier zou komen, wisten we dat het goed zou komen!

Het leuke aan deze shop is dat ze interior goodies, fashion én ‘design bloemenkunstwerkjes’ samen onder 1 dak brengt! Christophe Verbeke (Mooddesign) zal er met de hulp van Sarah Gosse (FRAU) en Zakiya (Papillion) design van o.a. Hay, Le Savon de Marcel, WitPlusGoed & Atelier Belge aanbieden.

As usual zijn wij vooral in de fashion geïnteresseerd… Wanneer we hoorden dat je hier Drykorn zal kunnen krijgen, waren we dan ook meteen verkocht! En deze keer worden the boys verwend, want voor het 1st in België kan je hier de mannencollectie kopen. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar de bloemenkunstwerkjes. Geen idee aan wat we ons kunnen verwachten –not really a green thumb kinda girl– maar wij staan altijd open om nieuwe dingen te ontdekken! 


Op vrijdag 28 september 2012 is the grand opening en iedereen is het hele weekend –en daarna natuurlijk ook– welkom. Voor de specifieke uren neem je best een kijkje op de event pagina Openingsweekend PIET Pop-Up Store. De pop-up blijft open tot december. C u guys there!! 

page loaded