Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ghent Fashion Night: laatste kans!

Door Tiany op 24.09.2012

Zaterdag 29 september 2012 nog niets gepland? Schrijf dan maar snel Ghent Fashion Night in je agenda! Fashion guru Emma Gelaude organiseert samen met fashion DJ Olivier Tjon een onvergetelijke fashion show & party in de Concertzaal van de Vooruit.

Tijdens de fashion show worden de must-have wintertrends van 2012-2013 gestyled door Emma met silhouetten uit 9 Gentse topwinkels, waaronder Bleu c'est Gris, Carrément, Maison 85 en Massimo Collezioni. De show wordt begeleid door opzwepende beats van DJ Olivier, die je zullen achtervolgen tot op de dansvloer van de spetterende after party. Een avond om niet te missen dus!

Zin gekregen? Haast je dan maar, want de tickets vliegen de deur uit! Tickets voor de fashion show zijn te verkrijgen bij de GFN Fashion Partners (een staanplaats kost € 15,-). Uitnodigingen voor de party zijn eveneens te verkrijgen bij de GFN Fashion Partners en Goodlife Partners.

FASHION SHOW + PARTY
Zaterdag 29 september 2012 - 21:00 tot 05:00
Start Show 21:30 / Start Party 22:30

Vooruit Ghent (Concertzaal) Sint Pietersnieuwstraat 23
Aanbevolen parking: St Pietersplein

Met medewerking van Jolien Pardon.

page loaded