Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Designer Days @ Modemuseum Hasselt

Door Michael op 24.09.2012

Alert to all fashionistas: de befaamde Designer Days van Modemuseum Hasselt komen er weer aan! En je weet wat dat betekent... stockverkoop! Op zaterdag 6 oktober 2012 moeten alle modeliefhebbers zich rushen naar Hasselt want een aantal exclusieve boetieks en ontwerpers komen daar samen in het Modemuseum. Denk maar aan La Bottega, Chris Janssens, Handsome, Multipe, Stijn Helsen, Jade, Yntimity, Helsen Ladies, Michael Verheyden & Wathion. 

De topmerken die je daar kan scoren zijn: Etro, Ralph Lauren, Isabel Marant, Burberry, Moncler, Chantal Thomas, Christian Wijnants, Juicy Couture, Humanoid, Maison Martin Margiela, Balenciaga, Marc Jacobs, D&G, Stijn Helsen, Roberto Cavalli, Chris Janssens, Gucci, Michael Verheyden, La fille d'O, Stella McCartney, Michael Kors, Marlies Dekkers and many more.

En voor de little fashionistas zijn er ook de Kids Designer Days op zaterdag 13 oktober 2012 met merken als Robeez, Bench, Maan, Imps & Elfs, Lief! en Small Paul. Studenten van de KHLim zullen bovendien workshops voor de kinderen organiseren tijdens de stockverkoop.

En om je budget nog wat meer te sparen: de toegang is gratis. Denk wel aan cash geld voor de verkoop zelf, want het is cash only. Je kan trouwens meteen 2 vliegen in 1 klap slaan want dit is ook je kans om de tentoonstelling 'Dressing the 20th Century' te bezoeken. De toegang is uitzonderlijk gratis die dag. Meer weten over deze expo? Check dan het Belmodo.tv artikel Designer Days @ Modemuseum Hasselt

Have a shopping blast!

Designer Days
Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt
www.modemuseumhasselt.be

Openingsuren voor zowel Kids als regular Designer Days: 10:00 tot 18:00

Met medewerking van Jolien Pardon.

page loaded