Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Roos Vandekerckhove FW12-13: the movie

Door Angelique op 23.09.2012

My god, summer is so passé: welkom herfst en winter! We lieten je eerder al kennis maken met de geweldige FW12-13 collectie van Roos Vandekerckhove boordevol sjaals, mutsen en capes met modernist geometrische patronen en een electrisch vintage kleurenpalet. Een opfrissertje nodig? Check dan het Belmodo.tv artikel Trendy knitwear by Roos Vandekerckhove.

De artisanale werkwijze en natuurlijke garens maken van de collectie een echte winter must-have. In de winter willen we graag wat meer kwaliteit: niks zo flmisy als een dunne sjaal, een goedkope stofjas of een opgewolde muts. Veel sjaals van Roos zijn oversized zodat ze als een volwaardig kledingstuk gedragen worden. Je drapeert ze of draag ze over je schouders als een poncho. Super knus! 

Om de dromerige winterwereld die haar inspireerde op te roepen, maakte Roos een fashion film. De karaktervolle panden waarin haar modellen dwalen, bepalen de sfeer van de collectie: eenvoudigpoëtisch en vooral met gevoel voor authenticiteit.

Enjoy the movie!

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded