Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Met een Percy Stone om je hals de herfst tegemoet

Door Michael op 23.09.2012

Een nieuw Belgisch merk doet zijn intrede samen met de herfst. Het label Percy Stone is de creatie van de Engelse modeontwerpster Sophie Bartle en Belgisch juweelontwerper Pierre De Greef. Samen brengen ze een collectie sjaals uit die je warm zullen maken voor het nieuwe seizoen.

Een warm en actueel kleurenpalet en abstracte prints zijn de belangrijkste kenmerken van het kersverse label. Belgische fashion brands staan voor kwaliteit en ook op dat vlak scoort Percy Stone hoge ogen. De stofjes voelen zijdezacht aan en laten de kleuren schitteren. 


Hun samenwerking begon niet in het voor de hand liggende Brussel, maar in Azië. Het duo liet zich graag inspireren door hun reizen in het Verre Oosten. Dat merk je aan de zorgvuldig gekozen materialen en hun ietwat luide kleurenkeuze: muntgroen met fuchsia. Pruim met saffraangeel of het hele spectrum op 1 sjaal is geen uitzondering. Op die manier passen ze bij zowat alle kleren in je kast.

Werk er je casual looks mee af of leuk er een chique outfit mee op. Percy Stone sjaals zijn niet voor muurbloempjes, maar dat zijn we gelukkig niet! 

Met samenwerking van Kim Thissen.

page loaded