Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Juliette in het cabaret

Door Karen op 23.09.2012

Ter gelegenheid van hun 10de verjaardag brengt Hudson jeans voor zijn herfst 2012 campagne een ode aan de ziel en het karakter van het cabaret.

De campagne werd gecreëerd in Parijs, de geboorteplaats van het cabaret, met als host van de avond niemand minder dan it-girl Georgia May Jagger (yup, dochter van...)! In de 1ste show van het Hudson Cabaret staat de JULIETTE collectie in de spotlights. De Juliette is een super skinny jeans met ritsen vooraan het been, verkrijgbaar in 3 kleuren: Denim Blauw, Zwart en Bordeaux Coating.

De inspiratie van Benjamin Taverniti, designer van het merk, is heel persoonlijk.

Juliette is een vriendin van mij. Haar stijl is chique en casual. Ze draagt altijd sublieme stiletto's bij haar outfits. We wilden een look die de originaliteit van haar schoenen benadrukt. De rits onderaan het been onthult de sublieme pump en creërt een sexy en elegant silhouet. -aldus Benjamin Taverniti-

En aan Georgia May Jagger hebben ze een goede spokesperson, want dit vindt zij van de Juliette: "Ik droom van deze jeans, gedragen met high heels, een simpele tank top, een jasje en een aantal sieraden." 

Bekijk hier het filmpje van de campagne:

 
Met medewerking van Jolien Pardon.
page loaded