Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

American Vintage voor een knusse winter

Door Tiany op 23.09.2012

American Vintage is nog geen oude rot in het vak. Het Franse merk startte in 2005 met een T-shirtlijn en groeide al snel uit tot een algemeen lifestyle brand met onder andere bloesjes, jassen & broeken. Ondertussen heeft het label winkels verspreid over de hele wereld en blijft het succes maar groeien.

En dit succes is volledig terecht! Zeker als we kijken naar de nieuwe wintercollectie, waarin het merk terugkeert naar de essentie met toch een vleugje rock. We zien mooie knitwear in vrolijke neonkleuren maar eveneens intens diepe tinten. En ook de romantische ziel zal haar kast kunnen vullen met de fancy bloesjes en broeken met exotische motieven.

Key piece is de wollen perfecto, met of zonder mouwen, as soft as a teddybear. Met een leuke mix van materialen, kleuren en invloeden gaan we met American Vintage modieus de winter tegemoet!

American Vintage kan je vinden in Schuttershofstraat 18 // 2000 Antwerpen, of sla aan het shoppen op de e-store.

Met medewerking van Jolien Pardon.

page loaded