Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hip Hip MoMu

Door Karen op 22.09.2012

MoMu bestaat 10 jaar en mag zichzelf in een snelveranderend fashion landschap best een gevestigde waarde noemen. Al 10 jaar lang organiseert MoMu interessante expo's, flashy happenings, soirées en collectiepresentaties. Omdat MoMu evengoed het patrimonium van gevestigde fashion namen bewaart als jonge designers in de kijker zet, is het 1 van 's lands meest vooruitstrevende fashion instellingen.

Wij publiceren hier de felicitaties die het MoMu toegestuurd kreeg van de hand van niemand minder dan Stephen JonesBernhard WillhelmDelvauxMaison Martin MargielaYohji Yamamoto en A.F.Vandevorst! Als bekende merken en grote namen je een verjaardagskaart sturen, dan wéét je gewoon dat je geliefd bent. 


Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded