Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Weeks go crazy for Gaga

Door Michael op 22.09.2012

Geen Fashion Weeks zonder Lady Gaga. De grand dame of pop zorgde ervoor dat ze bekijks had door de show van mad hatter Philip Treacy te openen in een sheer hotpink cape. Vervolgens zat ze front row met een bloemenkrans waarbij die van Lana Del Rey peanuts is.

Last but not least, woonde ze 1 van zijn shows bij in een burka embellished met echte bont. PETA én moslims kwaad: 2-0 voor La Gaga. Om van haar 'CUNT'-clutch nog maar te zwijgen! Oh Gaga, you are truly horrible & adored. 
Eat your heart out Lana Del Rey! 

Wij van Belmodo.tv kijken alvast erg uit naar haar Born This Way Ball-concert. Yeap, op zondag 30 september 2012 dansen/schreeuwen/zingen wij mee in het Sportpaleis! We verwachten niets minder dan vuurwerk! En goth strippers! En demons! En monsters! En! En!


Ben jij ook gaga voor Gaga, beluister dan al haar nummers en remixes gratis op haar exclusieve Spotify channel. Speel al je lievelingstracks en vergeet niet te lipsyncen for your life!

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded