Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La Madame Delvaux

Door Karen op 21.09.2012

Tiany heeft het in haar Delvaux crush al toegegeven: met de nieuwe creatie La Madame heeft Delvaux opnieuw een schot in de roos! Hoewel, echt nieuw kunnen we dit model niet noemen, het is een heruitgave van het model "Le Marronnier", dat oorspronkelijk al in 1977 werd gelanceerd. Delvaux zet hiermee opnieuw een klassieker in wording op de handtassenmarkt.

En tijdloos kun je wel letterlijk nemen: Delvaux wil zich met deze handtas niet richten op jeugdsentiment of op fashionistas maar wil liever de elegante, onafhankelijke vrouw aanspreken die duidelijk wil tonen waar ze voor staat.

Volgens Delvaux is 'La Madame' de perfecte illustratie van de link tussen verleden en toekomst met respect voor de waarden van het merk. Echt shocking is deze omschrijving niet, Delvaux is immers nooit een tijdelijk it-brand geweest maar heeft zich altijd gericht op het aanbieden van klassieke handtassen die generaties lang meegaan.

Om de lancering van 'La Madame' in de spotlights te zetten, publiceert Delvaux een boekje in samenwerking met de Belgische illustrator Valentine De Cort. In dit boekje vind je schattige afbeeldingen die enkele momenten uit het 'leven' van 'La Madame' voorstellen. Wij zijn alvast fan!

Met medewerking van Jolien Pardon.

page loaded