Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It-girls on Diesel

Door Tiany op 21.09.2012

Diesel komt met een nieuwe wintercollectie van "Fit your attitude", de jeansbroeken die perfect aansluiten rond je lichaam, je benen langer doen lijken en je voordelen extra in de verf zetten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en prints en de slogan luidt: "Denim that does more than flatter your body. It fits your attitude". Sounds promising!

Diesel liet 6 it-girls de jeans uitproberen, met elk een verschillende denim stijl. Kasia Smutniak, een Poolse actrice en model, testte de high waist Highkee. Poppy Delevigne, Brits model en society figuur, ging voor de bootcut Bootzee. Coco Rocha, een Canadees model, was perfect voor de skinny Getlegg. Tali Lennox, dochter van Annie Lennox, model en artieste, ging voor de Faithlegg en Theodora Richards ten slotte, dochter van Keith Richards en ook een model, koos voor de super skinny Grupee.

Deze fashionable ladies maken in hun jeans de straten van New York onveilig. Hoe stunning ze zijn in hun Diesel, zie je in de sneak preview video:

Met medewerking van Jolien Pardon.

page loaded