Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Minnie Mouse Must Haves op eBay

Door Angelique op 20.09.2012

We hadden je al klaargestoomd voor Minnie Mouse op de catwalk, en eindelijk is het zover! De Minnie Mouse Must Haves bestaan uit 12 verschillende kledingsstukken en accessoires, geïnspireerd op de iconische mini-fashionista, gemaakt in samenwerking met 11 bekende designers: Michael van der Ham, Giles, Meadham Kirchhoff, Richard Nicoll, Piers Atkinson, Bunney, Husam el Odeh in samenwerking met Luke Hersheson, Katie Hillier, Lulu Guinness, Tatty Devine en Terry de Havilland.

De voorstelling van de items Inspired by Minnie Mouse was al een groot succes op London Fashion Week. En nu is het aan jullie om te pronken met 1 van de ontwerpen want de items zijn nu te koop op eBay. De must-haves   zijn ongelooflijk schattig en totally in style!

And there's more good news: de opbrengst van elke must-have die wordt geveild, gaat naar een goed doel. De opbrengst van de veiling doneert Disney aan BFC/Bazaar Fashion Arts Foundation, een initatief van de Britse Fashion Council die de relatie tussen de creatieve industrieën probeert te voeden en Londen’s reputatie voor mode-innovatie probeert te onderhouden. Nog een reden dus om zo'n uniek stuk in huis te halen! Haast je wel naar eBay, want de veilig loopt af op zondag 23 september 2012.

Met medewerking van Jolien Pardon.

page loaded