Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In De Mode n°2

Door Angelique op 19.09.2012

High fashion alert! Vorige week woensdag 12 september 2012 gaf Vitaya het startschot voor een fantastische reeks afleveringen van In de Mode. Hét programma dat je als rasechte fashionista gegarandeerd niet mag missen! In dit fonkelnieuwe programma onthult lady T je alle fashion tips & tricks, mode must-haves & trendy hotspots van het moment. Nieuwsgierig wat aflevering 2 te bieden heeft? Scroll snel naar beneden en ontdek wat je portie fashion voor deze week is wink.  

In de 1ste aflevering van In de Mode nam Tiany je mee naar Paris Fashion Week waar ze de coolste bloggers & fashionista's tegen het lijf liep, dook ze in de garderobe van styliste en blogger Emma Gelaude en ging ze koffie drinken in de hottest coffee bars in town. Lees alles over aflevering 1 gerust nog eens na in het Belmodo.tv artikel In De Mode n°1

Deze week is miss T opnieuw op Paris Fashion Week en slaat ze er een praatje met streetstyle photographer Tommy Ton. In From Catwalk with Love showt Tiany je wat hot & happening is on the runways en vertaalt ze de looks naar betaalbare alternatieven. Deze week gaat alle aandacht naar de waistbelt. Ook neemt ze je mee behind the scenes van Alice Temperly for JBC, neust ze in de garderobe van leading lady Inge Onsea van Essentiel en geeft ze een hele lading tips & tricks om je handtas te onderhouden. Ze verklapt hoe je de perfecte smokey eyes creëert en onthult haar absolute must-have: de lederen perfecto. Tot slot laat ze zien hoe je super quickly een tribal necklace in elkaar knutselt en neemt ze je mee naar enkele beauty hotspots in Brussel en Antwerpen

Tot vanavond voor je wekelijke fashion update! En daarna elke woensdagavond afstemmen op Vitaya om 21:50. Laat ons zeker weten wat je ervan vond. We are thrilled to hear from you ;o)! 

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded