Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Full Leather Jacket Look

Door Karen op 18.09.2012

Het boek On The Road van Jack Kerouac, is het uitgangspunt voor deze coole look. Stoer en toch poëtisch. Dromerig en wild tegelijk. Heerlijk!  

De outfit wordt opgebouwd rond een solid leren motorvest. Belangrijk detail: een échte motorvest herken je aan de gestreepte stiksels op de mouwen. Een 'gewoon' leren vestje will just not do. Die leren vest van Own The Runway team je met je favoriete jeans. Kies deze Replay-broek in authentieke jeanskleur. 

Elke outfit is een verhaal met een begin, een midden en een slot. Center piece van deze look is de slouchy kabeltrui. Cosy, casual en liefst een tikje oversized, zoals deze van Monki. Schoenen zijn voor deze look best wat nonchalant. Check deze legergroene espadrilles van Toms.

Tot slot, wie houdt van stoer, kiest best sierraden die tegen een stootje kunnen. Jigsaw is een fijn merk met juwelen die wat zwaarder mogen uitvallen. Draag vooral veel armbanden aan dezelfde pols. Aan je arm een Tote - d'uh! Wat denk je van dit geweven exemplaar van Indian Salvaged met prachtige ethnische print? 

Deze rock-hobo look kan zowel overdag als 's avonds. Wissel dan je handige Tote in voor een clutch. Deze van Big Buddha bijvoorbeeld. Optutten doe je opvallend onopvallend, met enkel wat blushe op de jukbenen, mascara en nude lipstick zoals deze peach kleur van Vegan

Last but not least, vergeet je gelukshangertje niet! Alisa Michelle maakt superrr romantische pendants met leuke boodschappen op. Ziezo, hit the road, girl

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded