Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Woman’s Right To Shoes

Door Angelique op 18.09.2012

Iedere vrouw heeft wel een mini shoe addiction in zich. Wij zeggen: it's human nature ladies! Indien jullie het nog niet kennen, stellen we jullie met plezier voor aan Orane & Enora

Het Belgische schoenenmerk is de baby van Française Valérie Bourgoin. Haar collecties worden van A tot Z uitgevoerd in een kleine, Italiaanse familiefabriek waar de nadruk wordt gelegd op authenticiteit, savoir-faire en ambachtelijke technieken. Ieder seizoen opnieuw pakt Valérie uit met verfijnde collecties, herkenbaar aan haar ultravrouwelijke en sporty urban stijl.

Voor de FW12-13 collectie speelt ze met luxueuze details als gouden gespen en leren strikjes op daim schoenen en mengt ze materialen als lams- en kalfsleer. Van 2-kleurige moccassins met 70's hak tot pumps met kitten heels en van cuissardes tot retro-chic enkellaarsjes: de collectie is verfijnd en elegant maar niet over the top.Ladies, jullie weten wat jullie te doen staat: choose your shoes!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded