Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mooiloop, it suits you well

Door Karen op 17.09.2012

Wat krijg je als je zijden stoffen in levendige kleuren en fancy knitwear met elkaar in de mix gooit? Een heerlijk uniek kledinglabel!

In 2010 startte de Belgische Elise Thomas met haar dochter Alison Van Autreve haar eigen kledinglijn Mooiloop op. Nadat ze bij o.a. Scapa, Tommy Hilfiger & Pepe Jeans enkele collecties had getekend, vond ze dat de tijd rijp was voor een eigen label. Mooiloop is Zuid-Afrikaans en betekent zowel 'het staat je goed' als 'voel je goed'. Leuk gevonden! De najaarscollectie van Elise & Alison ziet er in elk geval super stijlvol en elegant uit. Mooi gestroomijnde silhouetten, gekke prints & veel gevarieerde materialen. We adore it! Het label heeft oog voor detail. En met de nodige knowhow en hun passie voor het modevak spelen ze moeiteloos met delicate knits & zijde. Je shopt Mooiloop online bij Zenggi.com of je gaat gewoon langs bij XSO in Antwerpen of de Tiffanys boetieks in Mechelen, Sint-Niklaas & Aalst. The shopping choice is all yours

Met mederwerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded