Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mama mia, Maliparmi!

Door Michael op 16.09.2012

Italians do it better. Dat blijkt ook nu weer bij de opening van de 1ste Maliparmi store in de sfeervolle Leopoldstraat in Antwerpen. Geen poeha, maar een elegante bijeenkomst van mensen met een werkelijke interesse voor het label.
3 Maliparmi interieurarchitecten (linksonder) kwamen uit Italië om een glaasje mee te drinken! Maliparmi is misschien nog het meest bekend voor z'n accessoires. Een Maliparmi schoen is typisch een meerkleurige leren pump of een witte tennisschoen met kraaltjes. Handtassen, clutches, sjaals, kettingen en riemen: alles krijgt de Maliparmi touch door steentjes, borduurwerk, kraaltjes en applicaties toe te voegen.

In Padova, nabij Venetië, waar Maliparmi nog altijd resideert, wordt ieder jaar aan verschillende totaalcollecties gewerkt. Er wordt flink geresearched naar retrodesigns uit de jaren '20, '60 en '70. Het resultaat mag er ook dit seizoen wezen. 


2 niet te versmaden tendances springen meteen in het oog. Gekleurd bont en veeeeel blinkertjes en pailetten -no stress, just strass!- vrolijken elke druilerige herfstdag op en geven je een feestelijk gevoel, ook als je gewoon naar je werk moet. Geef toe, hoe fab voel je je in zo'n mintgroen bontje op een gouden metallic A-lijn rok met Maliparmi's signature Afrika Coat. Dress to impress!

Maliparmi
Leopoldstraat 3
2000 Antwerpen
03/233.84.33

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded