Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Join The Nathalie Models Casting Tour!

Door Tiany op 16.09.2012

Ladies & gents, boys & girls, mogen wij even jullie aandacht? Wij hebben nieuws! Het Parijse modellenagentschap Nathalie Models organiseert een immense casting in samenwerking met Agnès B in hartje Brussel!

Nathalie Models werd opgericht in 1995 door Nathalie Cros Coitton en vertegenwoordigt zowel hem als haar. Van haute couture runways tot luxe beauty campagnes, het Parijse agentschap staat internationaal bekend om haar coole en hartelijke management stijl.

Ben jij een coole chick tussen 16 & 28 jaar en groter dan 1m72 of een cute boy tussen 18 & 28 jaar en groter dan 1m82, verstuur dan snel je kandidatuur met gorgeous foto. Surf naar de Nathalie Models website vóór maandag 15 oktober 2012 voor alle info én om je in te schrijven. Hou je virtuele brievenbus goed in de gaten want je krijgt zo snel mogelijk te horen of je aan de casting mag deelnemen. Fingers crossed!

De dag van de casting worden de kandidaten verwelkomt in de Agnès B boetiek door een jury van 2 Nathalie Models managers. Verwacht je aan een interview, gesprek en enkele foto's. Wie weet ben jij wel een future model, en is het jouw moment van big breakthrough!

Wanneer?

Woensdag 17 oktober 2012
Tussen 12:00 en 18:00

Waar?

Agnès B boetiek
Waterloolaan
Chaussée de Waterloo 27
1000 Brussel

Be there or be square!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded