Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gisèle Bündchen voor Esprit FW12-13

Door Angelique op 16.09.2012

Neem Gisèle Bündchen mee als je reisgezel en ontdek samen de most exciting Esprit mode hotspots voor dit najaar. Het Braziliaans topmodel kroop avec beaucoup de plaisir voor de lens van fotograaf David Slims om de nieuwe najaarscollectie van het lifestyle brand Esprit te showen. We are soooo curious

Het merk bewijst dat de moderne 'Big City vrouw' er always -voor elke gelegenheid- stijlvol uit kan zien. Een comfortabele slim fit jeans om te gaan shoppen, een warme gebreide sweater om lekker te relaxen op café of een elegante jurk om te gaan feesten. And last but not least: de lederen jacket die wordt gezien als de ultieme klassieker voor een casual urban look

Diepe, warme tinten als koraalrood & mosgroen worden veelvuldig afgewisseld met spannende metallic tinten die het glamour-gehalte van de collectie de hoogte induwen. De collectie is tegelijk stoer en elegant. Het gebruik van luxueuze stoffen als wol & fluweel in combinatie met jersey, zijde en statijn zorgt voor een geraffineerde stijl. 

Vrouwen die deze winter smaakvol gekleed de straat willen opgaan, checken maar beter snel de nieuwe Esprit collectie. Go and get the urban street-chic look, ladies

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe. 

page loaded