Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Knip knip hoera voor het goede doel

Door Angelique op 13.09.2012

Happy birthday Veritas! Al 120 jaar inspireert het accessoiremerk creatieve duizendpoten om de DIY-toer op te gaan. Met originele ideetjes om je eigen unieke carré, sjaal of ketting te ontwerpen. Na de toffe verjaardagswedstrijd waarbij je je eigen carré kon ontwerpen (zie het Belmodo.tv artikel Ontwerp je eigen Veritas carré), lanceert Veritas nu een 'knutselige' verjaardagsactie voor het goede doel

Veritas verjaardagsactie ten voordele van kansarme kinderen

Wat moet je precies doen? Verzamel zo veel mogelijk knopen en ga voor zaterdag 15 november 2012 langs bij de dichtsbijzijnde Veritas winkel. Je doneert 10 knopen & € 1,- en in ruil krijg je een origineel hebbeding. Je cadeautje kan je nadien volledig personaliseren door zelf creatief aan te slag te gaan. Check hieronder welke toffe hebbedingetjes Veritas weggeeft. 

Begin 2013 zullen de ingezamelde knopen dan gebruikt worden tijdens creatieve workshops met kansarme kinderen. Zo hebben zij net als ons de kans om hun creatiefste beentje voor te zetten en toffe dingetjes in elkaar te knutselen. Tof hé? Ontdek meer over deze coole verjaardagsactie én bekijk alle DIY ideetjes op de Veritas facebook pagina

Begint het bij jou ook al te kriebelen? Verzamel dan vliengensvlug zo veel mogelijk knopen en rep je naar de Veritas winkel in jouw stad. Wil je nu meteen aan de slag? Check de Belmodo.tv DIY video & try out de trendy Fendi FrillHave fun

5 leuke Veritas hebbedingetjes 

Van donderdag 6 september t.e.m. donderdag 20 september 2012: een wit katoenen popje
Van vrijdag 21 september t.e.m. donderdag 4 oktober 2012: fluowol
Van vrijdag 5 oktober t.e.m. donderdag 18 oktober 2012: een vilten hoesje
Van vrijdag 19 oktober t.e.m. donderdag 1 november 2012: mitaines
Van vrijdag 2 november t.e.m. donderdag 15 november 2012: kettinkje en bedeltjes

Haal je restjes wol, parels, stofjes, lintjes & knopen maar uit de je knutselkast en pimp je hebbedingetjes zoals jij het wil wink

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded