Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In De Mode N°1

Door Angelique op 12.09.2012

Vanavond om 21:50 nodigen we jullie als echte fashionista's uit om aan jullie televisie gekluisterd te zitten want dan schiet de eerste aflevering van In De Mode uit de startblokken! In het Belmodo.tv artikel Me & you & In de mode las je al dat Tiany in dit gloednieuwe programma elke week een lading fashion op tv zal brengen. Alle fashion tips & tricks, mode must-haves & trendy hotspots voor jou opgesomd in een fonkelend nieuw Vitaya programma. 

In de 1ste aflevering neemt Tiany je mee naar Paris Fashion Week waar je de alle latest it-girls tegen het lijf loopt, neust ze in de garderobe van styliste & blogger Emma Gelaude en gaat ze koffie drinken in de hottest coffee bars. Verder somt ze alle tips & tricks op om je schoenen te onderhouden en verklapt ze hoe je het best een laagje basis make-up kan aanbrengen. Je krijgt te zien hoe je je oude sneakers terug fancy kan maken door ze te bezaaien met studs. En ten slotte legt Tiany je uit waarom je absoluut een tijdloze klassieker als de little black dress in je garderobe moet hangen hebben. 

Belmodo.tv keeps its promises want zoals beloofd krijgen jullie hier een voorsmaakje te zien. Het filmpje doet ons modehartje alleszins al sneller kloppen!

Tot vanavond voor de allereerste In de mode en daarna iedere woensdagavond afstemmen op Vitaya om 21:50. Laat ons zeker weten wat jullie ervan vinden hé! We zijn zoooooooooooo benieuwd!  

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe

page loaded